ЗАГАЛЬНЕ ОБГОВОРЕННЯ і ЗУСТРІЧІ
|
|
Rosko | Дата: Пн, 05.12.2011, 23:43 | Сообщение # 1 |
 Маніяк
Статус: Offline
| Хотілось би залучити побільше людей до активного життя клубу, а для цього потрібно десь проводити зустрічі на яких будуть обговорюватись події, зустрічі та основні питання щодо подальших дій. Тому необхідно обрати місце і час зустрічей. Опісля зустрічі тут можна буде обговорювати питання винесені на зустрічі Тема час від часу буде чиститись і редагуватись
збори будуть проводитись в НЕДІЛЮ 25/01/15 на 12 годину ранку! збори першого тижня загальні і обовязкові для всіх, збори на третьому тижні "технічного" характеру, явка не обовязкова, але бажана!
|
|
| |
Mittellaufer | Дата: Пн, 19.03.2012, 12:50 | Сообщение # 61 |
| мій міг би до фото піти, але там такі шкарадні колеса, шо аж соромно показуватись (нових ще не придбав, за рахунок більш нагальних витрат)
|
|
| |
Vadim_K | Дата: Пн, 19.03.2012, 23:08 | Сообщение # 62 |
 злоєбучийзазоман
| Вислухав всі думки...впринципі всі вірні, і дочпокатися до них неможливо...але це тільки в тому випадку якщо ставити себе на місце того хто писав....я признаюсь, що останні 2 рази я не прийшов...але,не тому, що я не хотів, бо бухав в клубі чи трахався в хаті....а того, що я реально "трахався" роблячи прибирання у дворі, і для мене моя відсутність на зборах виправдана, оскільки підрізати дерева і прибрати двір мені важливіше... тим паче що практично всі бувають в тому дворі зі своїми проблемами... Тому когось гнобити тим, що не прийшов для мене абсурдно...тим паче, що перше люди пишуть, що завтра збори,і наступним постом пишуть про те, що мене не буде - це ДИКО !!!... Я загалом прямолінійна людина і скажу прямо: кому щось не подобається, того ніхто не заставляє ходити, і якщо хтось махавтам щось, то нехай махає далі...я розумію таке ще можна казати, якщо якщо 5 раз прийшов і нікого немає, а то сам двічі був і ще щось не подобається... Реально дивлюся на то все і пачу попередній форум, коли адмін диктував свої права на все...навіщо він тоді взагалі такий, якщо починають якось викабєнюватися люди які лишень обслуговують той гнилий форум...по іншому я його назвати не можу...хочете блокувати, блокуйте.... називається - налякали бабу товстим патиком... кому ви гірше зробите? мені? Дмитру? ...та собі...бо з такими людьми навіть звязуватися нехочеться...взяв обслуговувати - молодець, дякую...але ти лишень обслуговуєш...яка різниця чи є форум чи нема його, якщо сюди ніхто не заходитиме...одже головніші на форумі відвідувачі а не адміни як по мені...(нікому не приймати за образу, висловив лишень свої логічні обгрунтовані думки). Про невдалий час уже підіймалося питання, і думаю якщо зібратися усім вислухати кожного, і виднайти вільні шпарини часу кожного, то можемо прийти до спільного вирішення проблеми і з днем тижня і з часом...особисто я у неділю може і на 8 годину...проте 99.9% людей скажуть - мля то вихідний чувак,я хочу поспати...мені особисто теж не дуже підходе обід...але я є так є...я вже якось буду підлаштовуватися...то все треба обговорювати, а для того треба підіймати такі питання і старатися догоджати не тільки собі, але й іншим, а для того багатьом принаймі треба хочаб приходити на ті збори... Особисто я вже зібрав достатню кількісь ну не скарг, а може швидче розчарованих одкровень про час і день від багатьох людей, можу поділитися з ними на зборах...Зокрема Дока на вихідних зазвичай в Розділ їзде, Марко не може, бо не встигає, иерше в церкву з сімєю, далі дитина мала, дружина, ще щось по хаті треба зробити... одним словом нелюблю такого писойобства...пишимо, пишимо, скаржимося і ніц не робимо...посиділь -поговорили- розійшлися... щоб більше не займатися дурницямистворив тему http://westzazclub.at.ua/forum/4-36-1#303 Стосовно фотографа, то можу запропонувати Доку...він фоткає транспорт уже давно, то його хоббі...в фото я дуб -дерево, для мене гарне фото це коли видно мотор чи якісь прибамбаси Колеса для фото можу позичити, білі диски з резиною И-151, стан до зими був на 5-, зараз гірше ніж 4+ не повинно бути, як треба то звертайтеся ( на тих колесах проходили ТО колись і як не дивно пройшли ) P.S. велике прохання не обсиратися і не пінитися як півні на чужі пости, давайте все ,що було до цього посту візьмемо за науку а надалі буде якось конструктивно вирішувати проблеми , а не перекладати на інших...
|
|
| |
Mittellaufer | Дата: Вт, 20.03.2012, 01:23 | Сообщение # 63 |
| я думаю, що якщо і буде якийсь фотосет, то, якщо на природі чи на фоні замків (або напівоголених дівиць), то він буде літом, якщо на фоні старого міста - тільки осінь, решта пір року не котирується. маю надію, що я до того часу їх придбаю, бо нагальніших витрат все менше і менше...
п.с. дякую за пропозицію
|
|
| |
Rosko | Дата: Вт, 20.03.2012, 02:38 | Сообщение # 64 |
 Маніяк
| Я офіційно знімаю з себе обовязки адміністратора якщо народу не підходитьб, благо шо є кому тим зайнтись! А сайт за такої відвідуваності скоро стреться автоматично шоб сервер не захламляти!
питання фотосесії я піднімав минулого року 2 рази. але на нього ніхто не відреагував при тому що був фотограф. І то стосується не тільки цього а ше багато чого щоб було запропоновано з моєї сторони і проігноровано з вашої. на рахунок зустрічей то мені все рівно коли, головне шоб туди хтось ходив і щось конкретне і не зовсім обговорювали, а як ні то ну його ... мені в гаражі є ще чим зайнятись! ЗАЗіками як займався так і буду займатись, якщо дальше буде продовжуватись таке блядство з зустрічами то я не хочу бути в клубі, хотя впринципі останні 2 роки то і робив шо хотів хоть якось тай зібрати всіх назад в клуб, але бачу що це до одного місця....
|
|
| |
TracK | Дата: Вт, 20.03.2012, 18:40 | Сообщение # 65 |
| По фотосесії: Підтримую що то трохи пізніше має бути, але імхо не обовязково літом. Природа найгарніша насправді весною, коли все вже розцвіло і зелене. Повітря знову ж таки чистіше. Але то так десь за місяць півтора. Може до того часу й я свою машинку трохи дотягну зовнішній вигляд. Класно шо Вадим зголосився позичити колеса, я власне думав написати що можна було б спробувати в когось позичити. І файно що є варіант фотографа. Думаю до того треба буде повернутись. Стосовно піднімання і підтримування питань: я точно хотітиму зробити фото свого авто коли його дороблю до стану "на фото". Але якби були б ресурси, можливості і бажання могли б робити фото і не мого авто. Я за. Наразі так виглядає що переноситься питання десь на місяць до кращої погоди і до обновлення машин. Пізніше нагадаю про тему.
По форуму: Почитав шо Vadim_K писав, так і не зрозумів, чи шось про мене згадувалось чи ні) я так думаю що я можу робити - то роблю. Що не можу ну то звиняйте. Зрештою Вадим все також правильно написав, недомахаєшся, якщо "але це тільки в тому випадку якщо ставити себе на місце того хто писав" )) Про форум я б не сказав що він гнилий...як на таку кількість людей, на форумі навіть супер активність) Функцію форум виконує сповна - доносить інформацію, дає можливість пообговорювати. Більше від форуму нічого й бажати. Активність нормальна, тому й не думаю що його заблокують автоматично. Зрештою навіть якщо таке станеться його певно можна буде розблокувати. Стосовно посту Rosko, якшо хочеш знімати з себе обовязки адміністратора - це твоє власне рішення. Єдине "невдоволення" про яке говорили стосувалось твого висловлювання про блокування сайту. Цілком логічне невдоволення бо люди сайт/форум сприймають як колективну власність/цінність, а не приватну. А власне по адмініструванню ніби ніхто й не висловлювався.
Все правильно, все логічно, треба тільки менше кіпішувати, бо прям як баби (йдеться про базарних баб, як клас, а не про жінок загалом) по 100 разів то саме обжовуєм. Нема людей, форум ацтой, на збори ніхто не приходить, ніхто нічо не робить =) Нічо нового, от тільки весна прийшла, авітаміноз нерви певно трохи здають, от всі і розгорілись зі мною включно. Класно! Значить будем шось робити =)
п.с. я з вашого дозволю трохи процензурю пости.
|
|
| |
TracK | Дата: Вт, 20.03.2012, 19:43 | Сообщение # 66 |
| Доречі хто в групі вконтакті адмін? надішліть мені запрошення ато група закрита, хочу зайти подивицця шо там твориться. Ато я пробую, каже закрита група, вхід по запрошеннях. Запросіть Ярослава Сидоренко. В мене там на сторінці фото не моє - взломували аккаунт, поставили - той я залишив. урл сторінки http://vk.com/id12952652
|
|
| |
Rosko | Дата: Вт, 20.03.2012, 22:47 | Сообщение # 67 |
 Маніяк
| відкрив групу
|
|
| |
TracK | Дата: Ср, 21.03.2012, 00:02 | Сообщение # 68 |
| Дякую. Гарні фото!
|
|
| |
TracK | Дата: Пт, 23.03.2012, 18:26 | Сообщение # 69 |
| Хтось завтра буде в якомусь гаражі? Я хотів зняти фарбу з дисків хіматурою. А так як я "спеціаліст" то потребую чуткого керівництва в такій справі )
|
|
| |
Mittellaufer | Дата: Пт, 23.03.2012, 19:20 | Сообщение # 70 |
| завтра в гаражі буду я. але я такий самий спеціаліста як і ти.
|
|
| |
Rosko | Дата: Пт, 23.03.2012, 19:27 | Сообщение # 71 |
 Маніяк
| я буду в гаражі. правда надаю перевагу болгарці, бо змивку потрібно дуже добре змити і після неї грунтувати травлячим грунтом, потім звичайним, аж тоді фарбою (і то не пензликом).
Краще віддати на піскоструй з порошковим напиленням перед тим відкатавши! і буде щастя не на один рік!
|
|
| |
TracK | Дата: Пт, 23.03.2012, 20:48 | Сообщение # 72 |
| blin internet vyrubyly. ja tak i znav sho z shynamu bude jakis pidvoh =)) Ale jaksho do toho poprostishe potsvhtys? V mene dyskg shkariabni, tki na uboj, na tymchasovo. jih nema sensu robyty superjsksno. Vony j tak prsktychno bez farby navriad chu ja jim zmozhu zashkodyty =) Rosko mozhr skin toi v lichku svij yeefon, mozhe tdi zavtra zidzvonymsia
|
|
| |
Rosko | Дата: Пт, 23.03.2012, 22:38 | Сообщение # 73 |
 Маніяк
| 063-062-21-61 можеш і зара звонити
|
|
| |
TracK | Дата: Нд, 25.03.2012, 22:32 | Сообщение # 74 |
| Таки здзвонились, зустрілись...трохи помучились, але результат чудовий = ) В мого ЗАЗіка тепер білі диски, виглядає прекрасно : Такшо дякую Юркові (Rosko) шо відгукнувася, за хостінг (гараж, інструменти),виділений час, чутке керівництво і допомогу. Я б сам того точно не стянув зробити
|
|
| |
TracK | Дата: Пн, 26.03.2012, 14:36 | Сообщение # 75 |
| Це посуті вийшов не суботнік, а недільник...Але загалом ідея хороша інколи робити зустрічі не тільки в Пузатій хаті, чи на Погулянці, а робити зустрічі "суботніки" в гаражі. Де можна зібратись, допомогти комусь з ЗАЗіком, заодно і поговорити. Так собі самопоміч ))) Roskovi я точно готовий приїхати помогти чим зможу, але я так сподіваюсь, що більше людей підтримають ініціатіву суботніка і долучаться до двіженія =) Взаємодопомога, яка звісно вже в клубі наскільки я бачу активно існує на різних рівнях, по-суті й мала б бути основою клубу. Зрештою це ж в інтересах кожного )
|
|
| |
Rosko | Дата: Пн, 26.03.2012, 23:36 | Сообщение # 76 |
 Маніяк
| Прошу! звертайся якшо шо! (на суботу можна глушники поміняти і двигун почистити )
|
|
| |
TracK | Дата: Вт, 27.03.2012, 22:21 | Сообщение # 77 |
| Дик я звісно з радістю.Правда шось мені підказує що з глушником так все просто не вийде = ) Але буде видно. Буду радий домовитись на суботу.
Сообщение отредактировал TracK - Ср, 28.03.2012, 22:29 |
|
| |
Rosko | Дата: Ср, 04.04.2012, 22:09 | Сообщение # 78 |
 Маніяк
| Так як опитування показало що самий оптимальний день та час зборів це субота ранок, то тепер збори будуть відбуватись як було сказано на перших зборах в 1-ий і 3-ій тиждень кожного місяця по суботах на 10 годину ранку(а місце вже буде обговорюватись тут в залежності від обставин (погоди і т.д.))
В цю суботу збиратись будемо? Якщо так і буде хороша погода то було б добре зустріч провести на свіжому повітрі у вигляді прогулянки а не посиденьок в підвалі !!!
|
|
| |
Vadim_K | Дата: Чт, 05.04.2012, 09:04 | Сообщение # 79 |
 злоєбучийзазоман
| Підтримую....у цю суботу і неділю роблю собі законні вихідні..)))...гаражів, підвалів з мене досить, хочу на світ білий подивитися...))
|
|
| |
TracK | Дата: Чт, 05.04.2012, 13:24 | Сообщение # 80 |
| За. Буду =)
П.С. Цікаво хто проголосував що сайт виглядає жахливо. Ну поганенько, ну ше може...ну але вже так шоб аж жахливо? =)
|
|
| |