[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
ЗАГАЛЬНЕ ОБГОВОРЕННЯ і ЗУСТРІЧІ
RoskoДата: Пн, 05.12.2011, 23:43 | Сообщение # 1
Маніяк
Статус: Offline
Хотілось би залучити побільше людей до активного життя клубу, а для цього потрібно десь проводити зустрічі на яких будуть обговорюватись події, зустрічі та основні питання щодо подальших дій. Тому необхідно обрати місце і час зустрічей. Опісля зустрічі тут можна буде обговорювати питання винесені на зустрічі
Тема час від часу буде чиститись і редагуватись

збори будуть проводитись в НЕДІЛЮ 25/01/15 на 12 годину ранку!
збори першого тижня загальні і обовязкові для всіх, збори на третьому тижні "технічного" характеру, явка не обовязкова, але бажана!

RoskoДата: Вт, 14.02.2012, 21:07 | Сообщение # 41
Маніяк
Хочу нагадати що на цих вихідних мають бути збори! ПОТРІБНО ВИЗНАЧИТИ ТІЛЬКИ ОСТАТОЧНО ГОДИНУ ТА ДЕНЬ (СУБОТА ЧИ НЕДІЛЯ?!)!

MittellauferДата: Чт, 16.02.2012, 00:45 | Сообщение # 42
Неділя однозначно. Субота - гараж. Маєте бажання приїхати до мене в гараж милостю просю...

RoskoДата: Чт, 16.02.2012, 14:23 | Сообщение # 43
Маніяк
впринципi э бажання! а на яку годину?

MittellauferДата: Чт, 16.02.2012, 15:34 | Сообщение # 44
я буду в гаражі десь з 12-ї. гаражний кооперати "Галичина" на вул. Пирогівка здається 42-й номер, але то всерівно, бо кооператив там один (взагалі-то два, але заїзд на другий з межової, біля пожежної частини). номер гаража 213. (другий проїзд і до самого кінця препендикулятно зліва). дорога як така відсутня на останніх метрах підїзду до бокса. контактні телефони якщо хтось надумає 0637800946, 0961358179 Дмитро якщо хтось не знає.

RoskoДата: Пт, 17.02.2012, 16:23 | Сообщение # 45
Маніяк
я постараюсь бути! wink

Зустріч відбудеться 19 ЛЮТОГО на постійному місці зборів! smile

MittellauferДата: Нд, 19.02.2012, 22:49 | Сообщение # 46
аахахххааа якщо це можна назвати зустріччю, то вона відбулася. присутніми були троє: я, Вадік і Ілля. тривала зустріч годину, тема яка була піднята на цій зустрічі до життя клубу ніякого відношення не має (у зв'язку із відсутністю соплемінників автомобільні теми вважалися недоцільними).

TracKДата: Пн, 20.02.2012, 00:08 | Сообщение # 47
= ) Я був на вихідних не у Львові, тож участі ні в гаражній зустрічі, ні в зустрічі клубу прийняти не міг)
Якби був у Львові - прийшов би. А в загалі
Quote (Rosko)
збори першого тижня загальні і обовязкові для всіх, збори на третьому тижні "технічного" характеру, явка не обовязкова, але бажана!
.
Так от може я неправий, але мені так здається, що при теперішні кількості людей, якщо збиратись раз в місяць то якраз точно буде про що поговорити з соплемінниками =)
Якщо через кожні 2 тижні - часто збори будуть власне на неклубні теми проходити.
Тому думаю воно так і буде, що збори 3 тижня -це хто має час і бажання прийти і побалакати - той приходить і говорить)
А збори першого тижня - обовязкові)

П.С. А чойто якщо 3 чоловік то автомобільні теми недоцільні )))

RoskoДата: Пн, 20.02.2012, 08:14 | Сообщение # 48
Маніяк
+1 теж у Львові не було, тому не зміг прийти! А так ми ж це обговорювали на перших зборах, що зустріч на третьму тижні це суто побалакати на технічні теми або на якісь інші, де не вирішуються якісь конкретні питання через те що зустріч добровільна, і приходить тільки той хто хоче зустрітись з однодумцями і просто побалакати!

MittellauferДата: Пн, 20.02.2012, 09:49 | Сообщение # 49
Нас спочатку було двоє, я та Вадим. У нас була спільна тема на розмову не пов'язана із Зазіками. Ілля вже потім підійшов і ми не змінювали її.

RoskoДата: Сб, 03.03.2012, 19:50 | Сообщение # 50
Маніяк
НЕЗАБУВАЄМ ПРО ОБОВЯЗКОВУ ЗУСТРІЧ ЩОМІСЯЧНУ! збираємось якз авжди в Пузатій хаті о 14.00-14.30!!!!

MittellauferДата: Нд, 04.03.2012, 17:22 | Сообщение # 51
http://tvsport24.info/tv_soci....start=0
Юра, це той сайт, про який я казав

RoskoДата: Нд, 18.03.2012, 00:19 | Сообщение # 52
Маніяк
якшо память не зраджуэ то завтра збори!

MittellauferДата: Нд, 18.03.2012, 01:14 | Сообщение # 53
принаймні схоже на то. на 2-гу чи на 3-тю?

RoskoДата: Нд, 18.03.2012, 11:21 | Сообщение # 54
Маніяк
Мене не буде нажаль я в Ужгород вже їду sad
А так зустрічі на 3-тю годину

TracKДата: Нд, 18.03.2012, 16:10 | Сообщение # 55
Сорі сьогодні не зміг sad ДН сестри.

MittellauferДата: Нд, 18.03.2012, 22:18 | Сообщение # 56
сьогодні, по-ходу ніхто не зміг. я один, як дурак прийшов, плюнув і пішов. прикольний у нас клуб...

BIKERДата: Нд, 18.03.2012, 22:39 | Сообщение # 57
якшо зустрічі відбуватимуться так далі я махав на них ходити,пів дня просираєш angry2
мені наприклад недуже підходить час зустрічі пів дня хєрньою займаюсь і потім аж на зустріч + зараз тепло можна і раніше зустрітись і поїхати на пророду,...а то 3а год вже ні туда ні назад nono
P.S ходіть трохи на зустрічі,а то на" клуб" навіть не змахує
ВИСКАЗАВСЯ rolleyes victory

RoskoДата: Нд, 18.03.2012, 23:43 | Сообщение # 58
Маніяк
ця зустріч явно не вдалась так якшо буде наступна субота-неділя з хорошою погодою то можна б було після обіду зібратися б! Перед тим на тижні обзвонивши всіх і попередивши.
Quote (BIKER)
якшо зустрічі відбуватимуться так далі я махав на них ходити

згідний, я звичайно пропагандую ідею!, но не раз так як Дмитро приходив і йшов, бо нікого не було і мене це вже дістало, бо хочеться зібратись побалакати, машини покрутити, кудась поїхати покататись... а виходить так шо всі зайняті і хоть ВРОДІ люблять жуж але клуб їм не цікавий і раз на місяць "серйозні, дуже зайняті персони" не можуть прийти на зустріч з однодумцями, бо думають "шо ніхто не прийде то нашо мені йти?" а ви почніть з себе!

МЕНЕ ЦЕ ЗАЇБАЛО! Я як займався жужом так і буду це продовжувати. а попусто вкладати свої сили сюди не бачу сенсу бо всім похер. якщо так надалі буде САЙТ ЗАБЛОКУЮ і буду спілкуватись тільки з однодумцями які щось хочуть робити! angry2

TracKДата: Пн, 19.03.2012, 11:31 | Сообщение # 59
А чого стільки кіпішу? Якось негарно виходить:
1. От шойно зараз можна сказати сезон почався, ще зовсім недавно було холодно, неприємно, з поганою обстановкою на дорозі (гололід, слякоть, і т.д.)
Особисто я весь то час взагалі нікуди крім як роботи не ходив. На клубних зустрічах не був, так як хворів...я взагалі багато де не був через це;
2. Активних членів клубу всі прекрасно знає скільки є. Буде більше = ну то буде більше. А наразі як пару чоловік не з'являється, то фактично й таке враження шо ніхто не приходить. Або треба звикати до кількостей людей, або робити якісь спеціальні кроки шоб людей було більше.
3. Про першу неділю тижня - день зустрічі - наперед відомо. Але ж треба і підтверджувати загодя. Ато мало лі, може на попередніх зборах вирішили на цих вихідних зборів не проводити. Доречі я започатковував традицію описувати після зборів чи вони відбулись, шо обговорювали, і шо буде далі. Як мене немає, хтось би й міг черканути пару слів на форумі. Я б прочитав, і всі хто заходить на форум, і знали що так то і так, такі дєла, наступні збори будуть....Нічо складного
Ато як виходить в неділю вночі пишете от мовляв завтра збори...а якшо вже є плани важливі то шо тоді робить?
4. Про зручність зборів в неділю на 2- 3тю я вже писав, і говорив на зборах...в плані шо імхо (на мою особисту думку) день тижня і час - ніразу не зручно. Ось BIKER зі мною погоджується - зустріч посередині дня в неділю - то не зробити купу інших справ. І то не питання важливості зустрічі, чи відношення до клубу, і т.д. Це просто питання незручності часу/дня тижня. А буде ще напряжніше, як стане тепло -)
5. Шоб було цікаво на збори ходити, треба якісь речі робити, і принаймі частину зустрічі обговорювати запорожці і всьо шо з ними повязано. Бо я раз був - говорили про якісь ремонти, опалення, про якісь інші машини...Про все тільки не про ЗАЗ. Я би спробував повернути розмову в русло, та був з жосткого бодуна, той не взявся)
Такі збори з балачками на всякі інші теми зрештою також незле...пивка посидіти попити, але не в Неділю на 3тю!
6. Ну і останнє, як би там не було, не тільки одна людина вкладає сили в клуб і тим більше в сайт. Сайт (форум) "роблять" всі хто шось сюди дописують, он навіть дівчинка Natasia, яка питалась про курси. Клуб також "складають" люди які в ньому беруть участь. Тому якшо хтось сприймає сайт/клуб як приватну власність яку можна за власним бажання закрити/заблокувати, то я буду перший хто звідси звалить. Нашо таке взагалі писати ("сайт заблокую") ?

TracKДата: Пн, 19.03.2012, 11:47 | Сообщение # 60
попередній пост це так...відповідь на кіпіш.

А по темі...щоб не було так що приходить одна людина, було б незле попередньо відписуватись на форумі принаймі хто буде. А потім вже дивитись, якщо мало людей зголошується і нема цікавих чи термінових тем для обговорення/вирішення - ну то переносити зустріч. І робити то все бажано до пятниці, щоб потім люди собі неділю могли розпланувати нормально.
Я думаю так буде гуд, і нікому не буде прикро шо сам прийшов, бо такого просто не буде.
От можу вже відписати, що цього тижня буду, якшо будуть збори, в пятницю ще звісно уточню.

Сам машиною зараз активно займаюсь, щоб довести до ладу трохи на весну-літо-осінь. Думаю над зовнішнім оформлення, попросив знайомого в фотошопі накидати пару варіантів.

Стосовно нових ідей по клубу...з того що до голови приходило. Треба було б зробити якусь фотосесію =)
Ато в кожного є трохи фото авто, але всі любітєльскі (нікого не хочу цим образити), в сенсі ну просто авто, в якомусь та ракурсі. А було б непогано мати "стильні" фото авто, такі шоб от хоч зараз в календарик, чи ще кудись. Якісь не знаю на природі, чи на фоні замків, з дівчатами, які миють запорожець в купальнику (ггггг), десь місті на старих вуличках.
Ну я думаю в загальному ідея зрозуміла. Шо треба - фотографа, ідеї як і де робити фото, ну і гарного запорожця.
З фотографом, я спробую помізкувати кого можна було б попросити...але якщо маєте знайомих будь-ласка маякуйте.
Треба запорожця, мій нажаль наразі не тягне для фото - трохи місцями побитий з різною фарбою....але зрештою в якихось ракурсах думаю теж би підійшов. От тільки диски почищу, і ковпаки.
ВІдписуйтесь хто про то шо думає )

Пошук: