[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Холодильник, пралька, мікрохвильовка
Vadim_KДата: Пн, 02.04.2012, 12:49 | Сообщение # 1
злоєбучийзазоман
Статус: Offline
Короче так...наразі наростає проблема з такими невідємними речима побуту як - холодильник, пралька, мікрохвильовка... Шукаю такі речі, можна б/у (хороший стан) но звісно бажано нове...можливо у когось є знайомі які продають, чи їм не потрібно а можливо хтось таким торгує чи має таких знайоми, або принаймі можливо хтось знає де дешевше можна купити такі речі...
P.S. -
1. - Холодилиник потрібно великий, однодверний, колір - білий або під метал, бажано з морозилкою внизу....
2. - Пральну машину треба з верхньою загрузкою...пох колір)))...
3. - Мікрохвильову пічку ту що побільше (але не гриль і не духовку) колір або білий або під метал...
Розгляну усі пропозиції...наразі вельми вдячний..))) smile

TracKДата: Пн, 02.04.2012, 15:25 | Сообщение # 2
якшо будеш купляти б/y можу порадити магазин з привозною німецькою технікою...навіть 2 таких магазини зрештою. один є на ринку за кінотеатром Довженка. Там багато речей мама купувала, тай всі потрошку, я теж затарився холодильником Liebher здається. Другий магазин біля Краківського, там я плитку газову купував (правда вона виявилась польскою, але служить справно).
Ціни...тут звісно не так як з одягом, шо за безцінь. Вийде я думаю десь процентів на 10-30% дешевше, ніж купляти нове але найдешевше. Плюс полягає в тому що нове тепер дуже часто китайське Г, яке довго не працює.
Мінус в тому, що б.у є б.у. Може й поламатись. Треба уважно вибирати, і тестувати пробувати в гарантійний період.
Якщо бюджет обмежений, я б радив таки краще німецьке б.у. аніж купляти там всякі недорогі і недовговічні Атланти і т.д.
Але то все на любітєля. Треба дивитись, вибирати, порівнювати.

П.С Там по-суті можеш закупити все шо ти написав. За мікрохвильовку і пралку я б взагалі не сумнівався.

RoskoДата: Пн, 02.04.2012, 19:02 | Сообщение # 3
Маніяк
Можеш піти також в притончик, за пральку чи мікрохвильовку їхню ніц не можу сказати бо товар частенько бракований попадається (я мусів робити в них куповані речі такі як чайник, кавоварку та двд плеєр) холодильник в них брали знайомі вже біля 4-ох років користуються (конфіскат з митниці), на телевізори (2шт) більше 4-ох років теж скарг крім пульта якби немає. Особисто я буду в них брати мікрохвильову піч через ціну в 300-400грн. Радити не буду але й наганяти теж, через те що товар вартує своїх грошей! Доречі то радейко шо в гаражі теж від них.

Vadim_KДата: Пн, 02.04.2012, 20:12 | Сообщение # 4
злоєбучийзазоман
Оооо...саме те що я хотів почути....вельми вдячний...піду пройдуся прицінюся....доречі, притончик то той магазин біля сахарова?

RoskoДата: Пн, 02.04.2012, 21:07 | Сообщение # 5
Маніяк
Ага на Богуна 9
а там де холодильники то біля вул.Шевенча, біля Променя, на вул Комарова 2
http://wikimapia.org/22032894/uk/вул-Комарова-2

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: