ЗАГАЛЬНЕ ОБГОВОРЕННЯ і ЗУСТРІЧІ
|
|
Rosko | Дата: Пн, 05.12.2011, 23:43 | Сообщение # 1 |
 Маніяк
Статус: Offline
| Хотілось би залучити побільше людей до активного життя клубу, а для цього потрібно десь проводити зустрічі на яких будуть обговорюватись події, зустрічі та основні питання щодо подальших дій. Тому необхідно обрати місце і час зустрічей. Опісля зустрічі тут можна буде обговорювати питання винесені на зустрічі Тема час від часу буде чиститись і редагуватись
збори будуть проводитись в НЕДІЛЮ 25/01/15 на 12 годину ранку! збори першого тижня загальні і обовязкові для всіх, збори на третьому тижні "технічного" характеру, явка не обовязкова, але бажана!
|
|
| |
Mittellaufer | Дата: Нд, 21.04.2013, 22:53 | Сообщение # 281 |
| можна щось придумати. час покаже.
|
|
| |
TracK | Дата: Пн, 22.04.2013, 13:44 | Сообщение # 282 |
| Описав що було на зборах в темі: Архів зустрічей клубу Якщо шось забув - дописуйте. Сторінку з списками створю вечором. Стосовно неділі і відкриття, думаю можна після 12тої. Як на мене важливо відкриття сезону провести, як би воно там не вийшло. Буде вже подія, буде що згадати. А при бажанні можна буде потім ще відкриття літа зробити =)
|
|
| |
Mittellaufer | Дата: Пн, 22.04.2013, 16:45 | Сообщение # 283 |
| все можна, якщо обережно...
|
|
| |
TracK | Дата: Вт, 23.04.2013, 14:01 | Сообщение # 284 |
| Створив тему зі списками. Будь ласка всі хто бачать дану тему (Контактна інформація) зайдіть і відпишіть нижче в запропонованому форматі свою контактну інформацію. Дякую Усі хто не бачать теми - приходьте на збори і хтось обовязково запише Вашу контактну інформацію.
|
|
| |
Mittellaufer | Дата: Вт, 23.04.2013, 19:22 | Сообщение # 285 |
| okay. зараз все буде.
|
|
| |
Rosko | Дата: Вт, 23.04.2013, 20:34 | Сообщение # 286 |
 Маніяк
| на рахунок зустрічі думаю все в силі, але оріентуємось на 14.00 десь напевно...
|
|
| |
BIKER | Дата: Вт, 23.04.2013, 20:59 | Сообщение # 287 |
| я думаю 14 год тпрохи запізно хочаб 13.00.
|
|
| |
TracK | Дата: Ср, 24.04.2013, 13:10 | Сообщение # 288 |
| Я за 13:00
|
|
| |
BIKER | Дата: Ср, 24.04.2013, 21:36 | Сообщение # 289 |
| +1
|
|
| |
Rosko | Дата: Ср, 24.04.2013, 23:39 | Сообщение # 290 |
 Маніяк
| ну тоді я теж на 13-ту буду, питання про місце залишилось відкритим!???
|
|
| |
Mittellaufer | Дата: Чт, 25.04.2013, 10:05 | Сообщение # 291 |
| У мене делема. Мене на неділю запрошують на день народження, саме на цей час. Навіть не знаю що робити...
|
|
| |
TracK | Дата: Чт, 25.04.2013, 12:19 | Сообщение # 292 |
| варіанти 4: 1. йти на дн потім приєднатись на відкриття 2. йти на відкриття потім на дн 3. йти тільки на відкриття 4. йти тільки на дн
можуть ше бути варіації як ото: приїхати на відкриття, сфоткатиьс, поїхаьи на дн, привітати, вернутись до нас =)
очепятки бо з мобілки...комп завис
|
|
| |
TracK | Дата: Чт, 25.04.2013, 12:34 | Сообщение # 293 |
| Ya ranishe na vidkrytti ne buv, tomu ne znajiu de zazvychaj provodylos. Ale ya dumayiu variantiv dekilka, jak oto: 1. centralna chastyna mista des. Mozhna dopustym zajihaty vid arsenal stinu z vnutrishnoji storony. 2. Bilia Opernoho (ale ya pidozruju shob zajihaty na ploschu treba bulob poperednio pysaty zajiavu na akciju). 3. Bilia konia (danylko halyckij) 4. Bilia universytetu (tazh problema scho j z opernym) 5. Vysokyj zamok (ale tam malo liudey). 6. Projihatys po vsih tyh tochkah Ya tochno budu i tochno z mashynojiu, jedyne scho mushu sche jakos organizuvaty poklejku westzazclub logo na zadnje schklo.
|
|
| |
Rosko | Дата: Чт, 25.04.2013, 17:18 | Сообщение # 294 |
 Маніяк
| я за парк Високеого Замку!
|
|
| |
BIKER | Дата: Чт, 25.04.2013, 20:32 | Сообщение # 295 |
| високий замок відпадає ма показуємо шо ми є а не шифруємся)) Mittellaufer, я думаю варто вибрати зустріч ,я думаю шо нас буде ітак мало а ше ти підкачаєш буде не дуже гарно. мені цікаво скільки нас буде?7??можливо зробимо голосування шоб орінтуватися по кількості
|
|
| |
Mittellaufer | Дата: Чт, 25.04.2013, 22:02 | Сообщение # 296 |
| проблема в тому, що ДН трішки раніше і в Бухті Вікінгів і я, швидше за все, буду на іншій машині... все як за двома зайцями. і всіх не хочеться підводити і робити не знаю що, халепа...
|
|
| |
TracK | Дата: Пт, 26.04.2013, 13:20 | Сообщение # 297 |
| Ми домовлялись що у Пятницю останній день, коли має бути інформація чи буде Відкриття чи не буде. Так от візьму на себе сміливість заявити що відкриття сезону буде у Неділю, 28.04.2013. Зустріч о 13:00 годині, бажано без запізнень, або найкраще завчасно приїхати. Місце пропоную, оскільки центральна частина закрита, якнайближче до центру + близьке до сторони Високого замку і Богдана Хмельницького. По цих критеріях ідеально на вул. Володимира Винниченка 16, біля Облради). Там на вихідних рух не перекрито і зазвичай є вільні місця для зупинки. В крайоному разі якби там чомусь було зайнято в найближчих вуличках місця точно будуть. Зустрінемось далі вирішимо куди рухатимемось. Голосувати стосовно місця зустрічі чи стосовно хто буде імхо вже немає сенсу. Надто мало часу залишилось. Якшо проголосує 2 чоловік це не значить що тіко 2 машини будуть. Так виглядає що має бути більше 4 машин. Все буде чотко =)
П.С. адреса вул. Винниченка 16 на гугл картах тут.
|
|
| |
BIKER | Дата: Пт, 26.04.2013, 22:56 | Сообщение # 298 |
| ок
|
|
| |
TracK | Дата: Пн, 29.04.2013, 19:32 | Сообщение # 299 |
| Зустріч відбулась =) Сезон відкрито. Нажаль не всі змогли приїхати, але тим не менше 4 зазіка було.
На Винниченка нажаль запаркуватись не вдалось. Я не врахував що цього року багато львівіян захочуть виїхати в центр до церкви на машинах. Були великі тягнучки. В результаті там зустрілись тільки TracK та Rosko. Далі разом заїхали до ресторану на Високому замку, там до нас приєднались POT_up (нажаль цього разу не на зазіку) та BIKER. Поклеїли на зазіки надпис "westzazclub". За це окремя подяка Rosko за організацію і роздрук атрибутики, BIKERy за монтажну плівку і поклейку. Все ніби вишло гарно, маємо тепер трохи реклами Далі заїхали вище на Високий замок до телевежі. Там пофотографувались. Підїхав Thunder із своїм колегою (вибачайте забув їмя). Ще раз пофоткались =) Звідти практично колоною доїхали до вул. Боткіна, що біля автобазару на Перфецького. Мирним поїданням великих чебуреків і приємною бесідою зустріч було завершено.
Rosko думає над тим щоб повторити, бо не всі змогли приїхати у неділю. Тож очікуйте новин.
|
|
| |
Mittellaufer | Дата: Пн, 29.04.2013, 20:25 | Сообщение # 300 |
| Так, так. Не всі змогли... А у мене ще й нова вихлопна, тож шумітиму трішки менше)))
|
|
| |