[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
ЗАГАЛЬНЕ ОБГОВОРЕННЯ і ЗУСТРІЧІ
RoskoДата: Пн, 05.12.2011, 23:43 | Сообщение # 1
Маніяк
Статус: Offline
Хотілось би залучити побільше людей до активного життя клубу, а для цього потрібно десь проводити зустрічі на яких будуть обговорюватись події, зустрічі та основні питання щодо подальших дій. Тому необхідно обрати місце і час зустрічей. Опісля зустрічі тут можна буде обговорювати питання винесені на зустрічі
Тема час від часу буде чиститись і редагуватись

збори будуть проводитись в НЕДІЛЮ 25/01/15 на 12 годину ранку!
збори першого тижня загальні і обовязкові для всіх, збори на третьому тижні "технічного" характеру, явка не обовязкова, але бажана!

MittellauferДата: Нд, 21.04.2013, 22:53 | Сообщение # 281
можна щось придумати. час покаже.

TracKДата: Пн, 22.04.2013, 13:44 | Сообщение # 282
Описав що було на зборах в темі: Архів зустрічей клубу Якщо шось забув - дописуйте. Сторінку з списками створю вечором.
Стосовно неділі і відкриття, думаю можна після 12тої. Як на мене важливо відкриття сезону провести, як би воно там не вийшло.
Буде вже подія, буде що згадати. А при бажанні можна буде потім ще відкриття літа зробити =)

MittellauferДата: Пн, 22.04.2013, 16:45 | Сообщение # 283
все можна, якщо обережно...

TracKДата: Вт, 23.04.2013, 14:01 | Сообщение # 284
Створив тему зі списками. Будь ласка всі хто бачать дану тему (Контактна інформація) зайдіть і відпишіть нижче в запропонованому форматі свою контактну інформацію. Дякую smile
Усі хто не бачать теми - приходьте на збори biggrin і хтось обовязково запише Вашу контактну інформацію.

MittellauferДата: Вт, 23.04.2013, 19:22 | Сообщение # 285
okay. зараз все буде.

RoskoДата: Вт, 23.04.2013, 20:34 | Сообщение # 286
Маніяк
на рахунок зустрічі думаю все в силі, але оріентуємось на 14.00 десь напевно...

BIKERДата: Вт, 23.04.2013, 20:59 | Сообщение # 287
я думаю 14 год тпрохи запізно хочаб 13.00.

TracKДата: Ср, 24.04.2013, 13:10 | Сообщение # 288
Я за 13:00

BIKERДата: Ср, 24.04.2013, 21:36 | Сообщение # 289
+1

RoskoДата: Ср, 24.04.2013, 23:39 | Сообщение # 290
Маніяк
ну тоді я теж на 13-ту буду, питання про місце залишилось відкритим!???

MittellauferДата: Чт, 25.04.2013, 10:05 | Сообщение # 291
У мене делема. Мене на неділю запрошують на день народження, саме на цей час. Навіть не знаю що робити... sad

TracKДата: Чт, 25.04.2013, 12:19 | Сообщение # 292
dry
варіанти 4:
1. йти на дн потім приєднатись на відкриття
2. йти на відкриття потім на дн
3. йти тільки на відкриття
4. йти тільки на дн

можуть ше бути варіації як ото: приїхати на відкриття, сфоткатиьс, поїхаьи на дн, привітати, вернутись до нас =)

очепятки бо з мобілки...комп завис

TracKДата: Чт, 25.04.2013, 12:34 | Сообщение # 293
Ya ranishe na vidkrytti ne buv, tomu ne znajiu de zazvychaj provodylos. Ale ya dumayiu variantiv dekilka, jak oto: 1. centralna chastyna mista des. Mozhna dopustym zajihaty vid arsenal  stinu z vnutrishnoji storony. 2. Bilia Opernoho (ale ya pidozruju shob zajihaty na ploschu treba bulob poperednio pysaty zajiavu na akciju). 3. Bilia konia (danylko halyckij) 4. Bilia universytetu (tazh problema scho j z opernym) 5. Vysokyj zamok (ale tam malo liudey). 6. Projihatys po vsih tyh tochkah
Ya tochno budu i tochno z mashynojiu, jedyne scho mushu sche jakos organizuvaty poklejku westzazclub logo na zadnje schklo.

RoskoДата: Чт, 25.04.2013, 17:18 | Сообщение # 294
Маніяк
я за парк Високеого Замку!

BIKERДата: Чт, 25.04.2013, 20:32 | Сообщение # 295
високий замок відпадає ма показуємо шо ми є а не шифруємся))
Mittellaufer, я думаю варто вибрати зустріч ,я думаю шо нас буде ітак мало а ше ти підкачаєш буде не дуже гарно.
мені цікаво скільки нас буде?7??можливо зробимо голосування  шоб орінтуватися по кількості

MittellauferДата: Чт, 25.04.2013, 22:02 | Сообщение # 296
проблема в тому, що ДН трішки раніше і в Бухті Вікінгів і я, швидше за все, буду на іншій машині... все як за двома зайцями. і всіх не хочеться підводити і робити не знаю що, халепа...

TracKДата: Пт, 26.04.2013, 13:20 | Сообщение # 297
Ми домовлялись що у Пятницю останній день, коли має бути інформація чи буде Відкриття чи не буде.
Так от візьму на себе сміливість заявити що відкриття сезону буде у Неділю, 28.04.2013.
Зустріч о 13:00 годині, бажано без запізнень, або найкраще завчасно приїхати.
Місце пропоную, оскільки центральна частина закрита, якнайближче до центру + близьке до сторони Високого замку і Богдана Хмельницького.
По цих критеріях ідеально на вул. Володимира Винниченка 16, біля Облради). Там на вихідних рух не перекрито і зазвичай є вільні місця для зупинки.
В крайоному разі якби там чомусь було зайнято в найближчих вуличках місця точно будуть.
Зустрінемось далі вирішимо куди рухатимемось.
Голосувати стосовно місця зустрічі чи стосовно хто буде імхо вже немає сенсу. Надто мало часу залишилось. Якшо проголосує 2 чоловік це не значить що тіко 2 машини будуть. Так виглядає що має бути більше 4 машин.
Все буде чотко =)

П.С. адреса вул. Винниченка 16 на гугл картах тут.

BIKERДата: Пт, 26.04.2013, 22:56 | Сообщение # 298
biggrin ок

TracKДата: Пн, 29.04.2013, 19:32 | Сообщение # 299
Зустріч відбулась =) yahoo Сезон відкрито.
Нажаль не всі змогли приїхати, але тим не менше 4 зазіка було. senile

На Винниченка нажаль запаркуватись не вдалось. Я не врахував що цього року багато львівіян захочуть виїхати в центр до церкви на машинах. Були великі тягнучки.
В результаті там зустрілись тільки TracK та Rosko. Далі разом заїхали до ресторану на Високому замку, там до нас приєднались POT_up (нажаль цього разу не на зазіку) та BIKER.
Поклеїли на зазіки надпис "westzazclub". За це окремя подяка Rosko за організацію і роздрук атрибутики, BIKERy за монтажну плівку і поклейку. Все ніби вишло гарно, маємо тепер трохи реклами  biggrin
Далі заїхали вище на Високий замок до телевежі. Там пофотографувались. Підїхав Thunder із своїм колегою (вибачайте забув їмя). Ще раз пофоткались =)
Звідти практично колоною доїхали до вул. Боткіна, що біля автобазару на Перфецького.
Мирним поїданням великих чебуреків і приємною бесідою зустріч було завершено. ok

Rosko думає над тим щоб повторити, бо не всі змогли приїхати у неділю. Тож очікуйте новин.

MittellauferДата: Пн, 29.04.2013, 20:25 | Сообщение # 300
Так, так. Не всі змогли... А у мене ще й нова вихлопна, тож шумітиму трішки менше)))

Пошук: